NOGLE AF MINE VÆRKER

Nyere værker


Denne del af galleriet indeholder et udvalg af malerier udført i perioden 2018-2020 (se også værker under "Seneste udstillinger" på forsiden).


Elementerne i mange af disse  værker er præget af en optagethed af samspillet mellem naturen og menneskeskabte interiører.

En del af værkerne er baseret på et tema, fx de fire værker baseret på H. C. Andersens eventyr.


I forbindelse med "Tanker om en bus" vises en del af udviklingen fra skitse til færdigt værk.


Det fuldstændig abstrakte formsprog har også sin plads i en del af mine værker, her er samspillet mellem farver og form, og mellem farverne indbyrdes, det bærende element.


Værkernes titler kan give beskueren en ledetråd, eller en distraktion, det afhænger både af øjnene der ser, men også af at jeg tit driver gæk med beskueren. Titlerne opstår i en proces under tilblivelsen af værket eller som resultat af mine refleksioner omkring værkets opståen. 


De fleste af værkerne er akryl på lærred, men nogle få er oliepastel på sort karton eller på nedrevne plakater.

Collager


Collager herunder er udført i perioden 2018-2020.


Når jeg holder en pause fra malerierne har jeg stor glæde af legen med figurative elementer. Her har jeg taget udgangspunkt i færdige elementer fra ugeblade, magasiner, bøger og plakater, som jeg mikser på en ny måde.

Temaerne kan være absurde nye former, personer med fjollede ansigter, hatte og hår i nye scenarier. Collagernes scenarier kan være både sjove, dystre og/eller frastødende.


Collagerne er i A3-format med baggrund af akryl på papir eller nedrevne plakater.

Ældre værker


Denne del af galleriet indeholder et lille udpluk af malerier udført i 1990-erne og frem til 2005 (der ses flere af mine ældre værker under udstillingen hos Rambøll, som ses på forsiden).


Værkerne "Genfornemmelse af Ærø" og "Forandring forandrer" var med på den censurerede udstilling "VK 2003" på Knabstrup Kulturfabrik.


Værkerne er udført med akryl på lærred.