Jane Patricia O'Hara Holm Laursen

Om mig


JEG ELSKER KUNST!

Jeg elsker at se kunst, jeg elsker at skabe kunst, og jeg elsker at tale om kunst med mine venner og familie.

 

Jeg bruger al min fritid på at arbejde med kunst og vil beskrive mig selv som en eksperimenterende kunstner og landskabsmaler med et twist. Ofte er værkerne små historiefortællinger, hvor historien gengives i en ”kulisse”. Landskabet kommer tit ind i mit arbejde, og det er sandsynligvis fordi jeg som barn boede i Norge med de imponerende og smukke bjerge som en del af min hverdag.

 

Jeg vil have, at mine værker bringer glæde og refleksioner over den verden, vi lever i.

 

Jeg arbejder hovedsageligt med akryl på lærred, teknikken spænder fra enkle akvarellignende og lette penselstrøg til tungt mættede lag. Nogle gange inddrager jeg også grove kul, pastelfarver, oliekridt og andre materialer.  Med forskellige teknikker og valg af materialer kan jeg opnå forskelligartede og legende udtryk.


Omverden og hverdagen er en uudtømmelig inspirationskilde til arbejdsprocessen og mine værkers udtryk. Det kan være aftensolen, der maler skyerne i de smukkeste pastelfarver eller en motionsløbers spændende tøjvalg med kontrastfyldte farver. Jeg arbejder enten ud fra gennemarbejdede skitser eller helt frit direkte på lærredet, skiftende mellem det planlagte og mere spontane idéer. 


Er optaget i årbogen "101 Kunstnere 2020/2021" fra forlaget Frydenlund (s. 126-127). Bogen kan købes hos kunstneren.Udstilling hos jer


Har dit galleri, din kunstforening eller virksomhed lyst at invitere til en udstilling i jeres lokaler, så kontakt mig.

Find mig... jeg bor her

Kontaktoplysninger, sociale medier og besøg i værkstedet


Ud over kontakt via nedennævnte telefonnummer, mailadresse og adresse er du velkommen til at besøge mine sider på Facebook og Instagram (link findes nederst på siden).

Da jeg hellere vil male, end at opdatere hjemmeside, vil du ofte finde nyere billeder på disse medier.


Har du lyst at besøge mit værksted/atelier må du kontakte mig, og så finder vi et tidspunkt der passer os begge.